Stabiele schakel in uw proces

We zijn gespecialiseerd in het onderhoud van gereedschappen en machineonderdelen. Daarbij vormen we een stabiele schakel in uw proces. We halen de gereedschappen en machineonderdelen wekelijks op, slijpen ze en brengen ze weer terug. Zo beschikt u altijd over het kwalitatief hoogwaardige materieel dat u nodig heeft om uw proces optimaal te laten draaien.

Alles in huis

Met een modern machinepark en een ervaren team hebben we alles in huis om u te ondersteunen op het gebied van onderhoud. We kunnen onder meer rondslijpen, vlakslijpen, profielslijpen en verspanend slijpen. Daarnaast zijn we specialist in het slijpen van plaatbewerkingsgereedschappen, het CNC-slijpen van verspanende gereedschappen en het herslijpen van cirkelmessen en zaagbladen.

We denken mee

We denken graag met u mee. Over de beste manier om het onderhoud uit te voeren, maar ook over het proces daaromheen. Hoeveel voorraad gereedschappen en machineonderdelen heeft u nodig om tijdens het onderhoud te kunnen doordraaien? Waar liggen kansen om de levensduur van uw materieel te verlengen? En wat zijn manieren om nog effici├źnter te werken?